• Здравейте!Много благодаря на Красен Койчев от гр. Сливен, за съдействието, което ми оказа за отпускането на потребителски и ипотечен кредит. Той е изключителен професионалист!Преглежда всеки детайл и е на разположение при всеки възникнал въпрос от моя страна! Много професионално отношение! Препоръчвам Красен на всеки, който е решил да кандидатства за кредит.

  Поздрави,

  Вангел Чилингиров

 • Здравейте,Искам да изразя своята благодарност към Красен Койчев от Сливен за съдействието му при намирането на най-добрата банкова оферта, за бързата реакция и ангажираността по време на целия процес до усвояването на кредита.Благодарение на неговата работа процедурата мина перфектно, като ми спести много време, нерви и пари.

  Андриана Петрова

 • Здравейте,Бих искала да изкажа своята благодарност на Красен Койчев, кредитен консултант от гр.Сливен, който ми помогна да взема най-бързото, коректно, изгодно в моя полза решение за кредит. Всичко ми беше обяснено на разбираем език до най-малката подробност.В това забързано и динамично време, в което си спестих ходене по банки и обяснения, като че ли с магическа пръчка той го свърши вместо мен за изключително кратък период. Силно препоръчвам, ако ви трябва кредитен консултант, това е човека. С блага усмивка, открит, находчив, много коректен и много полезен с информацията, която поднася.  В същото време помогна на едно младо семейство (дъщеря ми и зет ми) да сбъдне мечтата си – да има собствен дом.Истински професионалист!Пожелавам му много доволни клиенти!

  Мадлена Терзиева

 • Здравейте,Бих желал да изкажа своята голяма благодарност и признателност на CreditLand и Красен Койчев в частност.Мисля, че във времена, в които ни залива море от информация, все повече имаме нужда от надежден и коректен консултант, който да ни систематизира тази информация и „преведе“ на разбираем език.Работата с Красен беше повече от удоволствие. От набирането на първоначалните оферти, през тяхното анализиране и сортиране до крайната оценка на плюсовете и минусите – всичко беше перфектно. На мен ми остана само да си избера банка и реално ми спести безкрайно обикаляне по банки и финансови институции.Благодаря ти още веднъж, Красене. Бъди жив и здрав и все така всеотдаен.

  Ненчо Мангъров

 • Здравейте, с Красен ме свърза позната, която наскоро беше ползвала услугите му и беше много доволна, тъй като с негово съдействие беше избрала най-изгодния кредит. Още от първия ни разговор останах с много добри впечатления. Красен много бързо успя да спечели доверието ми и действително ми помогна да взема най-доброто решение. Комуникацията ни беше по телефон и Viber. Винаги получавах навременен и точен отговор на въпросите ми. В нито един момент не усетих опити за манипулация или натиск в полза на определена банка. В рамките на няколко дни след първия ни разговор получих оферти за потребителски кредит от няколко банки. Някои от тях дори изпратиха подобрени оферти. За по-малко от месец успях да взема решение и вече съм одобрена за кредита, който избрах. Ако търсите компетентен, експедитивен и приятелски настроен кредитен консултант, без колебания препоръчвам Красен Койчев.

  Поздрави,

  Дария К.

©2021 Макс Консулт Сливен ЕООД. Всички права запазени.