МАКС КОНСУЛТ СЛИВЕНСчетоводство
без аналог

Макс Консулт Сливен ЕООД е водеща счетоводна къща, основана в Сливен. Фирмата е създадена през февруари 2010 г. и с времето се наложи като лидер и иноватор в своята област. Броят на клиентите ни нараства с всяка година, а градовете, които компанията обслужва, вече обхващат цяла България – София, Сливен, Слънчев бряг, Ямбол, Твърдица.

Макс Консулт Сливен работи с микро, малки, средни и големи предприятия. Ние се стремим да сме не само счетоводители, но и да даваме ценни съвети за развитието на вашия бизнес. Гордеем се с постигнатото развитие и се стремим постоянно да усъвършенстваме предлаганите услуги. Нашата мисия е да обслужим всяка нужда на клиентите ни.

Основната цел на Макс Консулт Сливен е да бъде новатор и лидер и да извършва счетоводната дейност по-добре от всички останали. Компанията ни винаги ще работи по начин, който да служи за пример и да предизвиква гордост.

Екипът на Макс Консулт Сливен разполага с огромен опит. Управителят Красен Койчев е утвърдено име в областта и извършва счетоводни услуги от близо 20 години. Учил е в Природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ в Сливен, а след това завършва като бакалавър и магистър специалност „Счетоводство и контрол“ в Икономически университет – Варна.

Красен Койчев - управител на Макс Консулт Сливен

Красен Койчев – управител на Макс Консулт Сливен

©2021 Макс Консулт Сливен ЕООД. Всички права запазени.